Opdrachtgevers

Werkgevers in Commerciële Arbeidsbemiddeling


De uitzendbranche is de thermometer van de economie, en dat geldt ook voor de werving- en selectiebureaus. U weet vaak als eerste waar de knelpunten zitten, maar u voelt vaak ook direct waar het aantrekt. Hoe houdt u controle op de workflow? Waar haalt u die gedreven en ervaren consultant , intercedent of recruiter vandaan?

Matchpartner is de specialist in werving & selectie en alle vormen van detachering voor de Commerciële Arbeidsbemiddeling en voor werkgevers met een afdeling recruitment in huis. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring in de sector zelf. Wij vinden de juiste mensen, en vaak vinden ze ons.


Flexibele oplossingen


Of u nu een corporate recruiter zoekt, een intercedent of een consultant werving & selectie, Matchpartner Commerciële Arbeidsbemiddeling levert altijd een passende oplossing. We bieden u detachering, projectdetachering en deta-vast oplossingen, maar ook werving & selectie voor een vast dienstverband. Daarnaast specialiseren we ons in arbeidsmobiliteit in de ruimste zin: outplacement, loopbaancoaching, loopbaanoriëntatie en tweedespoortrajecten.

Specialisme


Wij geloven in specialisatie. We weten de weg in de arbeidsbemiddeling en we houden steeds voeling met de markt. Binnen de branche Commerciële Arbeidsbemiddeling zijn we gespecialiseerd in functies als intercedent, (corporate) recruiter, consultant, accountmanager, vestigingsmanager, districtsmanager, regiomanager, regiodirecteur of directeur.

Werkwijze


U wilt zo snel mogelijk de beste oplossing tegen de juiste prijs, dat begrijpen we. Dat vraagt elke keer een zorgvuldige afweging. Op basis van uw vraag in project- of functiebemiddeling maken wij direct een inschatting van de mogelijkheden.
Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wanneer we denken extra wervingstools in te moeten zetten, maken wij eerst een offerte op maat. U weet altijd precies waar u aan toe bent.

Wilt u ook de beste kandidaat voor uw vacature in commerciële arbeidsbemiddeling? En de toegevoegde waarde van Matchpartner ervaren?

Recente vacatures
Hier vindt u de laatst geplaatste vacatures.
inAmsterdam
Onze consultants
Hayat el Kadi - Acharrat

Hayat el Kadi - Acharrat

Consultant Commerciële Arbeidsbemiddeling
hayat@matchpartner.nl  
06 546 388 42

"Ik verplaats mij eerst in jou, daarna verplaats ik jouw werkplek!"

Leon Brouwers

Leon Brouwers

Directeur
leon@matchpartner.nl  
06 549 688 47

"Plezier in het werk staat voorop, niet alleen nu maar ook over een jaar"