Commerciële Arbeidsbemiddeling maart 2017 nieuwsbrief
2002

April 2002, een bewogen maand. Het tweede Paarse kabinet viel, als opmaat voor een uiterst turbulente verkiezingsstrijd.

En in Oegstgeest registreerde de gewezen uitzendmanager Leon Brouwers zijn eenmansbedrijf Matchpartner. Een werving en selectiebureau gevestigd in de garage van zijn huis.

Het leven als zelfstandige-zonder-personeel ligt inmiddels ver achter Leon, ons team telt twintig man. Op 27 januari jongstleden werd Leon verrast door een groep collega’s en ex-collega’s van Matchpartner. Het team had hapjes klaargemaakt, er werd gemusiceerd.

Leon ontving bij die gelegenheid, zowel voor zijn verjaardag als die van zijn bedrijf, een gedrukt boekje met 32 persoonlijke bijdragen van (voormalige) medewerkers en de veelzeggende titel “Ik wens je veel personeel”.

Leon, altijd de manager-met-gezonde-tegenzin die het liefst met zelfredzame medewerkers werkt. En dan de rest van de mensheid die er net iets anders in staat: je kunt je voorstellen dat dit anekdotes oplevert die zowel smakelijk als geestig zijn… Eén ding werd duidelijk: het was niet standaard.

Deze maand is het dan zover: we vieren ons derde lustrum. Ter gelegenheid hiervan gaan wij een aantal ideële projecten uitvoeren, waar je de komende maanden meer over zult horen.

Maar voor nu willen wij iedereen danken voor de jarenlange samenwerking!

Team Matchpartner

Matchpartner 15 jaar
Matchpartner 15 jaar

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen bestaat Matchpartner dit jaar 15 jaar en dat gaan we vieren! Gedurende het hele jaar gaan wij ons inzetten voor diverse maatschappelijke vrijwilligersprojecten.

Inmiddels is het eerste project gestart.

Voor dit eerste project zetten wij in op onze core-business: het werven van geschikte mensen voor een opdrachtgever.

Wij zijn begonnen met de werving van vrijwilligers voor een zorgaanbieder. Lees hier verder...

 
Top 10 vacatures

Startende Consultant Detachering/ Werving & Selectie - Landelijk diverse mogelijkheden Details
Key Account Manager - Eindhoven Details
Accountmanager - Eindhoven Details
Consultant Detachering Verzuim - Leiden Details
Accountmanager Detachering Zorg en Welzijn - Leiden Details
Vacature Consultant bij Matchpartner - Leiden Details
Intercedent - Utrecht Details
Recruiter - Rotterdam Details
Commercieel intercedent - Rotterdam / Dordrecht Details
Recruiter - Den Haag Details

Nieuws uit jouw vakgebied

De smartphone is hard op weg het nummer één device voor sollicitaties te worden. Het aantal mobiele sollicitaties is in 2016 gestegen met 150%. Lees meer

De huidige flexibele schil van meer dan 700.000 flexwerkers werkzaam via intermediairs kan Nederland structureel 2 miljard euro opleveren. Lees meer

Voor 50-plussers die niet vanuit een uitzendbaan in de WW komen, kan uitzendwerk een opstap zijn naar een andere baan. Lees meer

Nederlandse werkgevers verwachten dat de werkgelegenheid in het tweede kwartaal van 2017 stabiel blijft ten opzichte van het eerste kwartaal. Lees meer